Bento Investor’s Day 2024

Bento Investor’s Day 2024

BENTO INVESTOR’S DAY 2024

2B INTELLIGENT SOFT (BVB: BENTO) vă invită la a treia ediție a BENTO Investor’s Day, eveniment ce va avea loc joi, 26 septembrie 2024!

 

așteptăm să fiți alături de noi la The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, Strada Doamnei 2-6, începând cu ora 16.30 (locuri disponibile limitate).

square

Cu o capitalizare de peste 180 milioane lei de la listare și o creștere cu 201% a veniturilor din exploatare înregistrate în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, compania BENTO a avut o dezvoltare dinamică și accelerată în 2024. Pentru a celebra reușitele, a analiza evoluția companiei și a discuta planurile de viitor, conducerea Bento invită investitorii și potențialii investitori la a treia ediție a BENTO Investor’s Day!

Invităm toate persoanele interesate să se înregistreze pentru a primi detalii despre participarea fizică la BENTO Investor’s Day! La înregistrare, puteți trimite și orice întrebări pe care le aveți pentru acționarii majoritari BENTO, întrebări care vor fi adresate în direct în timpul evenimentului.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la a treia ediție a BENTO Investor’s Day!

Formular de înregistrare

    Prenume* Mă înscriu pentru*:

    Bento logo